Over Vicky

Oprichter Vicky Zimmerman is bekend bij vele missen, fotografen en modeontwerpers. Zij heeft in de afgelopen jaren met verschillende organisaties en modellen gewerkt op het gebied van fashion, beauty en fotografie en portfolio-opbouw.

Geboren op de Dominicaanse Republiek en opgegroeid op Aruba, kwam Vicky op jonge leeftijd naar Nederland om haar studie voort te zetten op het gebied van fitness en personal training.

Ook privé was zij veel met fitness bezig en heeft zij diverse prijzen gewonnen, waaronder Miss Fitness Nederland 1996. Vervolgens is zij intensief betrokken geweest bij de organisatie van latere edities van deze verkiezing.

Als aerobics-docente en sportinstructrice werkte zij bij diverse sportscholen en runde zij haar eigen aerobics studio.

Daarnaast deed Vicky diverse cursussen op het gebied van beauty en wellness, en inmiddels heeft zij een erkende Beauty & Wellness salon in Amsterdam-West, die tevens is aangemerkt als leer/werkplek voor stagiaires.

Haar passie voor mode bracht Vicky in contact met David Cárdenas, met wie zij de eerste edities van Miss & Mister Avantgarde Netherlands organiseerde.

Met haar eigen Vicky-Foundation wil zij nu ook anderen de kans bieden om zich te ontwikkelen en een plaats te veroveren binnen de modewereld.

meer lezen